Vyökokeet ja karateleirit

Tulevat vyökokeet:

11.12.2022 su klo 15.30 alkaen. Paikalle tultava hyvissä ajoin. Tämä vyökoe on tarkoitettu juniorivyötä tai aikuisten keltaistavyötä suorittaville kokelaille.

26.3.2023 su klo 15.30 alkaen .Paikalle on tultava hyvissä ajoin. Tämä vyökoe on tarkoitettu aikustenvyötä suorittaville kokelaille.  Keltainen (5.kyu), Oranssi (4.kyu), Vihreä (3.kyu), Sininen (2.kyu). Maaliskuun vyökokeeseen on ilmoittauduttava/maksettava 30.11.2022 viimeistään. Jos käy niin, että jostain syystä ei pysty osallistumaan tähän kokeeseen niin kokeen voi suorittaa ilman lisämaksua seuraavassa vyökokeessa, tai sovittuna ajankohtana mm. ennen harjoitusia tms. Maksu suoritetaan seuran tilille, viitekenttään kokelaan/kokelaiden nimet.

Hinnasto:

Keltainen 25,00e

Oranssi    35,00e

Vihreä     45,00e

Sininen    75,00e

Ruskea     95,00e

VYÖKOKEESEEN VOI OSALLISTUA SEURAAVASTI;

Kokelas on osallistunut aktiivisesti treeneihin, leireihin ja special harjoituksiin.

AIKA JOLLOIN VOI SUORITTAA SEURAAVAN VYÖARVON (aikuisten vyöarvoissa):

keltaisen suorittamisesta vähintään 8kk, tämän jälkeen voidaan osallsitua oranssiin kokeeseen

oranssin suorittamisesta vähintään 12kk, tämän jälkeen voidaan osallistua vihreän kokeeseen

vihreän suorittamisesta vähintään 18kk, tämän jälkeen voidaan osallistua sinisen kokeeseen

sinisen suorittamisesta vähintään 24kk, tämä jälkeen voidaan osallistua ruskean kokeeseen.

PELKKÄ HARJOITUKSISSA KÄYMINEN EI TAKAA, ETTÄ VYÖARVO NOUSEE VYÖKOKEESSA. TARVITTAVAT TEKNIIKAT ON OSATTAVA.

JUNIORIT;

Junioreille järjestetään vyökokeet kerran vuodessa.

VYÖKOKEITA OVAT ERITTÄIN TERVETULLEITA SEURAAMAAN mm. HUOLTAJAT, YSTÄVÄT, KAVERIT, NAAPURIT, MUMMOT, VAARIT JNE..

TERVETULOA!!!

Pohjois-Savon karate järjesti leirin Maaningan urheilutalolla 7.12.2019. Leirin pääohjaajana toimi 5.dan Harri Heikkari. Harjoituksiin osallistui kiitettävä määrä harrastajia kaikista ikä- ja tasoluokista. Kiitoksia kaikille osallistujille ja järjestäjille!

Photo: Ahti Räsänen /@ahuman70 (instagram)