Seura

Pohjois-Savon Karate ry

Pohjois-Savon Karate ry:n toiminnan tarkoituksena on tarjota lapsille, nuorille ja aikuisille monipuolista liikuntaa sekä etenkin mahdollisuus tavoitteelliseen karaten lajiharjoitteluun. Seurassa harjoiteltava karaten tyylisuunta on Wadoryu. Muita seurassa harjoiteltavia lajeja ovat mm. kuntokarate, kahvakuula sekä norsupallo.

Seura järjestää vuosittain myös erilaisia liikuntatapahtumia, kuten karaten vyökokeita, karateleirejä sekä keväisin 50 km kävelyn. Kuluvana toimintavuonna vyöarvoaan on korottanut usea seuramme aktiiviharrastaja.Seuran karateharrastajia osallistuu joka vuosi myös valtakunnallisiin karatekilpailuihin.

Pohjois-Savon Karate ry on perustettu Maaningalla 26.4.2006. Perustajajäsenet Perttu Lampinen ja Hannu Holopainen ovat edelleen mukana seuran toiminnassa.